Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Gündem Tokat'ta patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde jandarmanın gittiği evde patlama: 5'i jandarma 7 kişi yaralandı. Vali Hatipoğlu, aileler arası husumet olduğunu belirtti.
Tokat'ta patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Erbaa İlçesinde Jandarma Ekiplerinin Gittiği Evde Patlama Meydana Geldi

Patlama sonrasında yaralanan 7 kişi, kısa sürede ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Yaralıların durumunun ciddi olduğu belirtilirken, olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamanın sebebi henüz belirlenemezken, jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Tokat Valisi ise olayla ilgili açıklama yaparak, yaşanan patlamanın ardından bölgede geniş güvenlik önlemlerinin alındığını ve soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirtti.

Jandarmanın Girdiği Evde Patlama

Edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine Erbaa ilçesine bağlı Karayaka beldesi Hürmüzlü köyünde bulunan bir bağ evine giden jandarma ekiplerinin eve girdikleri sırada patlama meydana geldi. 5 jandarma personeli ile Sefa K. ve Ahmet K. isimli kişiler yaralandı. Yaralılar Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Tokat Valisi Hatipoğlu'ndan Açıklama

Patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Erbaa ilçemizin Karayaka beldesinde yaşanan patlamada yaralanan Jandarma personelimiz ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Olayla ilgili gerekli araştırma ve soruşturma titizlikle yapılmaktadır. Ancak ilk bulgulara göre olayın aileler arası bir husumetten kaynaklandığı anlaşılmaktadır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Amasya'da bulunan kral et entegre merkezinde ne yaşandı?

Amasya'da bulunan kral et entegre merkezinde ne yaşandı?