Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Genel Sel Patozu Başka Köye Sürükledi!

Sel Patozu Başka Köye Sürükledi!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle yaşanan sel felaketinde birçok köy zarar gördü. İtfaiye ve AFAD ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Sel Patozu Başka Köye Sürükledi!

Çorum Sungurlu İlçesinde Yaşanan Sel Felaketinde Birçok Köy Etkilendi

Dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden aşırı yağışlar sonucunda Sungurlu ilçesine bağlı Arifegazili, Hacımusa, Kırankışla, Gökçam, Şekerhacılı, Sarıcalar ve Gökçeköy köylerinde sel meydana geldi ve Hacıosman köyünde bir ev ile ahır yıkıldı, elektrik direkleri de hasar gördü.

Sungurlu Belediyesi'ne ait itfaiye ve AFAD ekipleri, sel felaketinin yaşandığı bölgelerde çalışmalarını sürdürürken, Alaca - Sungurlu karayolunda Emekçi köyü yakınlarında 13 kilometrelik bir bölüm toprak kayması nedeniyle trafiğe kapandı ve bölgeye iş makineleri ile jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaşanan sel felaketinin şiddeti gün ağarınca ortaya çıkarken, Gökçe köyünde yol ve kanalizasyon hattı zarar gördü ve Güloluk köyünde bir köprü yapılamadığı için vatandaşlar mağdur kaldı, köy muhtarı ise durumu "Ufacık yere bir köprü yaptıramadık, vatandaşlar diğer tarafta mahsur kaldı" şeklinde dile getirdi.

Sarıcalar Köyü'nde Şeref Kaplaner'e ait patoz makinesi sel sularıyla Hacıosman köyü yakınlarına sürüklendi ve kullanılamaz hale geldi, hasar gördü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tüfek oyunu ölümle bitti: Çorum'da arkadaşını vuran genç tutuklandı

Tüfek oyunu ölümle bitti: Çorum'da arkadaşını vuran genç tutuklandı