Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Genel MÜSİAD Çorum Şubesi, Bölgesel Tarım Zirvesi'ne Ev Sahipliği Yapıyor

MÜSİAD Çorum Şubesi, Bölgesel Tarım Zirvesi'ne Ev Sahipliği Yapıyor

MÜSİAD Çorum Şubesi, Bölgesel Tarım Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Programda sektörel sorunlar ve çözüm önerileri ele alınacak, sektörel istişareler gerçekleştirilecek.
MÜSİAD Çorum Şubesi, Bölgesel Tarım Zirvesi'ne Ev Sahipliği Yapıyor

MÜSİAD Çorum Şubesi, Bölgesel Tarım Zirvesi Düzenliyor

MÜSİAD Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu tarafından 11 Temmuz 2024 Perşembe günü MÜSİAD Çorum Şubesi ev sahipliğinde Anitta Otel’de düzenlenecek Bölgesel Tarım Zirvesi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

MÜSİAD'ın iş birliğini geliştirmeyi, potansiyeli harekete geçirmeyi ve sektörel sorunları konuşmayı amaçladığı zirve, çalıştay ve panel programları, sektör oyuncularına yol göstermeyi hedefliyor.

MÜSİAD Çorum Şubesi tarafından yapılan açıklamada, küresel rekabetin arttığı günümüz ekonomisinde yeni stratejiler belirleme, dünya markalarıyla yarışma ve inovasyona önem verme gerekliliği vurgulanarak, 11 Temmuz'daki programın sektörü ileriye taşıyacak önemli bir adım olacağı belirtildi.

Etkinlikte, tarımsal pazar konuları ve yapılabilecek iyileştirmeler ele alınacak, üyelerin ticaret hacmi arttırılarak Pazar alanları genişletilecek ve perakende firmalarının satın alma yetkilileri de ticaretlerine somut katkı sağlayacak.

Programa, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kılıç gibi birçok önemli ismin katılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum Belediye Meclisi, Temmuz Ayı Toplantısını Gerçekleştirmek Üzere Hazırlanıyor

Çorum Belediye Meclisi, Temmuz Ayı Toplantısını Gerçekleştirmek Üzere Hazırlanıyor