Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AÇIK
23°
ANASAYFA Genel Gürz-1 Operasyonu Kapsamında Çorum'da DAEŞ'e Operasyon Düzenlendi

Gürz-1 Operasyonu Kapsamında Çorum'da DAEŞ'e Operasyon Düzenlendi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik 13 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 72 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlar başarılı bir şekilde sonuçlandı.
Gürz-1 Operasyonu Kapsamında Çorum'da DAEŞ'e Operasyon Düzenlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonlarda 72 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Ankara, Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Mersin, Şanlıurfa ve Trabzon'da gerçekleştirilen "Gürz-1" operasyonlarında 72 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Operasyonlar neticesinde, önemli miktarda döviz ve Türk lirası ile birlikte çok sayıda dijital materyalin ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, operasyonlara liderlik eden emniyet güçlerini övdü.

Bakan Yerlikaya, "Hiçbir teröriste göz açtırmayacağız. Amacımız, dualarınız ve desteklerinizle kesintisiz bir şekilde teröristleri etkisiz hale getirmek" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sungurlu Belediyesi Basın Bayramı'nda Fidan Dikti

Sungurlu Belediyesi Basın Bayramı'nda Fidan Dikti