Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Genel ÇOSTOG Başkanı Vergi Dairesinde Tedbir Alınmasını İstiyor

ÇOSTOG Başkanı Vergi Dairesinde Tedbir Alınmasını İstiyor

Çorum Vergi Dairesi'nde vezne ve kuyruk sorunu yaşandığı belirtilerek vergi ödemelerinin hızlandırılması için tedbirler alınması çağrısı yapıldı.
ÇOSTOG Başkanı Vergi Dairesinde Tedbir Alınmasını İstiyor

Çorum Sivil Toplum Gönüllüleri Derneği (ÇOSTOG), Vergi Dairesi'nde Vezne ve Kuyruk Sorununa Çözüm Arıyor

Çorum Sivil Toplum Gönüllüleri Derneği (ÇOSTOG) Başkanı İlhan Kılıç, vergi mükelleflerinin ödemeler sırasında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, tahsilat süreçlerinin hızlandırılması için çözüm önerileri sunuyor.

İlhan Kılıç, Vergi Dairesi'nin taşınmasının ardından mükelleflerin yeni hizmet binasına ulaşmakta zorluk çektiğini belirtirken, özellikle ödeme son günlerinde yaşanan yoğunluğa banka ve ATM'lerden ödeme imkanı getirilmesi gerektiğini vurguluyor.

Mükelleflerin vergi ödemelerinde karşılaştığı vezne ve kuyruk sorunlarının giderilmesi için daha fazla vezne açılması, Vergi Dairesi'nin merkezi konuma taşınması veya ek şubeler açılması gerektiğini ifade eden Kılıç, bu konudaki beklentilerin yetkililere iletilmesi gerektiğini belirtiyor.

Ayrıca, vergi ödemelerinin ATM'lerden de yapılabilecek hale getirilmesi için sistem kurulması gerektiğini öneren Kılıç, bu adımın mükellefleri ve Vergi Dairesi'ni rahatlatacağını söylüyor.

Vergi ödemenin vatandaşlık görevi olduğunu vurgulayan Kılıç, yetkililerin bu konudaki duyarlılığına güvendiklerini ve vergi alacaklarının sağlıklı bir şekilde tahsil edilmesi için gerekli adımların atılmasını talep ettiklerini belirtiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Çorum Temsilciliği Yönetimi Belirlendi

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Çorum Temsilciliği Yönetimi Belirlendi