Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AZ BULUTLU
8°
ANASAYFA Genel Çorum'da Şehitlerin İsimleri Parklarda Yaşayacak!

Çorum'da Şehitlerin İsimleri Parklarda Yaşayacak!

Çorum Belediyesi, Şehit Jandarma Onbaşı Bekir Özaydın ve Şehit Piyade Er Semih Yılmaz'ın isimlerini parklara vermeyi planlıyor. 4 Ekim'de toplanacak Belediye Meclisi'nde konu görüşülecek.
Çorum'da Şehitlerin İsimleri Parklarda Yaşayacak!

Çorum Belediyesi, Şehit Jandarma Onbaşı Bekir Özaydın ve Şehit Piyade Er Semih Yılmaz'ın İsimlerini Parklara Vermeyi Planlıyor

Çorum Belediyesi, Şehit Jandarma Onbaşı Bekir Özaydın ve Şehit Piyade Er Semih Yılmaz'ın isimlerinin parklara verilmesi için harekete geçiyor. Bu karar Ekim Ayı Belediye Meclis toplantısında ele alınacak.

Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantısında Görüşülecek Konular Arasında Şehitlerin İsimlerinin Parklara Verilmesi de Var

Çorum Belediyesi'nin Ekim Ayı Belediye Meclis toplantısında, 15 madde arasında şehitlerin isimlerinin parklara verilmesi de yer alıyor. Toplantı, 4 Ekim Cuma günü saat 14.30'da Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Şehitlerin İsimleri Hangi Parklara Verilecek?

1991 yılında Hakkâri'nin Şemdinli İlçesi'nde şehit düşen Jandarma Onbaşı Bekir Özaydın'ın ismi, Ahçılar 14. Sokak'taki Hz. Ömer Cami yanındaki parka verilecek. Diğer yandan, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz'ın ismi ise Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerindeki yeni yapılan parka verilmesi önerilecek ve meclisin onayına sunulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum Belediyesi, Vergi Mükelleflerini Uyardı - Yeni Düzenlemelere Dikkat!

Çorum Belediyesi, Vergi Mükelleflerini Uyardı - Yeni Düzenlemelere Dikkat!