Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Genel Çorum'da İki Kez Evi Yanan Kaya'nın İzmir'de de Evi Yandı!

Çorum'da İki Kez Evi Yanan Kaya'nın İzmir'de de Evi Yandı!

Çorum'da evi iki kez yanan Selim Kaya'nın İzmir'deki evi orman yangınında yandı. Kaya ve diğer mağdurların acı dolu hikayeleri ortaya çıktı.
Çorum'da İki Kez Evi Yanan Kaya'nın İzmir'de de Evi Yandı!

Çorum'dan İzmir'e Yangın Felaketi: Selim Kaya'nın Evini İkinci Kez Kaybı

Çorum'da iki kez evi yandığı için memleketini terk eden Selim Kaya, İzmir Karşıyaka'daki evinde orman yangınında büyük zarar gördü.

İzmir Karşıyaka'da Yamanlar Mahallesi'nde başlayan yangın, geniş bir alana yayılarak 18 Ağustos'ta kontrol altına alındı ve hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Bayraklı ilçesi Onur Mahallesi'nde de alevlerin yoğun hasar verdiği yerleşim alanlarında vatandaşlar, evlerinden kalan eşyaları temizlemeye çalışıyor.

Evinden ayrılmak zorunda kalan Selim Kaya, yangın esnasında işte olduğunu ve evinin yanmış halini gördüğünde büyük üzüntü yaşadığını belirtti.

İki kez evi yanan ve yaklaşık 50 bin lira zarara uğrayan Kaya, "Evlenmeyi düşünüyordum, her şeyi sıfırdan almıştım, şimdi yeniden dipteyim" dedi.

Yangın sırasında evinde bulunan Resul Sirkeci, alevlere müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamayarak evini ve tüm eşyalarını kaybetti.

Yangın sonucunda 16 ev yanarken, 87 ev ve 45 iş yeri boşaltılmış, 3 mahalle tahliye edilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arkeolojik Kazıda Yılan Süprizi!

Arkeolojik Kazıda Yılan Süprizi!