Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Genel Çorum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu: Kadeş Barış Meydanı'nda Büyük Kutlama!

Çorum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu: Kadeş Barış Meydanı'nda Büyük Kutlama!

Çorum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkulu etkinliklerle kutlandı. Törende konuşmalar, gösteriler ve ödül törenleri gerçekleştirildi.
Çorum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu: Kadeş Barış Meydanı'nda Büyük Kutlama!

Çorum’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Çorum’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşandı, Kadeş Barış Meydanı’nda düzenlenen törene Türk bayraklarıyla katılan vatandaşlar zaferi kutladı.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Garnizon Komutanı Ömer Faruk Gelengeç ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, halkın ve tören birliklerinin bayramını kutladı.

Yüzbaşı Cem Ocak, törende yaptığı konuşmada 30 Ağustos zaferinin Türk ulusunun varlığını ve vatanını koruduğunu, Türklerin sadece askeriyle değil, milletiyle de savaştığını vurguladı.

Yüzbaşı Ocak, “Bu zaferle Türk milleti, 102 yıl önce kahramanlık ve şeref dolu bir zafer kazanarak varlığını ve vatanını korumuştur.” şeklinde konuştu.

Tören, Dumlupınar'ın Çal Tepesi’nde yapılan törenle devam etti ve Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleriyle zaferin önemi bir kez daha hatırlandı.

30 Ağustos zaferi, Türk ordusunun kararlı mücadelesi ve milletin topyekûn desteğiyle kazanılmış, Türk ulusunun istiklaline sahip çıkma kararlılığını göstermiştir.

Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamak için modern silah ve teçhizatıyla, güçlü personeliyle ve kararlı komuta kademesiyle her zaman göreve hazırdır.

Atatürk ilke ve ilkeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerine rehberlik etmeye devam edecek ve milli egemenlik, milli şuur ve tam bağımsızlık esasları her zaman korunacaktır.

Çorum’daki tören, şiirlerin okunması ve gösterilerle devam ederken, sporculara ödüllerin takdim edilmesiyle sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahlatcı Çorum FK, Sakaryaspor maçı hazırlıklarına hız verdi!

Ahlatcı Çorum FK, Sakaryaspor maçı hazırlıklarına hız verdi!