Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AZ BULUTLU
8°
ANASAYFA Genel Çorum Sanayi Sitesi Caddesi Yenileniyor! Oto Tamircilerden Doğalgaz Uyarısı Geldi

Çorum Sanayi Sitesi Caddesi Yenileniyor! Oto Tamircilerden Doğalgaz Uyarısı Geldi

Çorum Sanayi Sitesi'nde bozuk yolların yenileneceği açıklandı. Esnaf, doğalgaz bağlatma fırsatı bulacak. Oda Başkanı Uzun, belediyeye teşekkür etti.
Çorum Sanayi Sitesi Caddesi Yenileniyor! Oto Tamircilerden Doğalgaz Uyarısı Geldi

Oto Tamirciler Odası Başkanı: Bozuk Yollar Yenilenecek, Araçların Kaldırılması Gerekiyor

Oto Tamirciler, Makine Kurulum ve Onarımcıları, Makine Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Uzun, Çorum Sanayi Sitesi 13. Caddede yapılacak yol yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Uzun, cadde üzerindeki bozuk yerlerin belediye tarafından yenileneceğini belirterek, araçların kaldırılmasını istedi ve ayrıca isteyen esnafın doğalgaz bağlatabileceğini duyurdu.

Oda Başkanı Necmettin Uzun, yol yenileme çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, 550 metrelik bozuk yolun sabah erken saatlerde yenilenmeye başlanacağını ve bu nedenle araçların, damperlerin ve karoserlerin kaldırılması gerektiğini belirtti.

Doğalgaz konusunda uyarıda bulunan Uzun, doğalgaz bağlatmak isteyen esnafın kısa sürede müracaat etmeleri halinde yol çalışmaları sırasında doğalgazlarını da bağlatabileceklerini vurguladı.

Çorum Sanayi Sitesi'ndeki bozuk yolların yenilenmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Fen İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür eden Uzun, katkılarından dolayı minnettar olduklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Çorum'u ziyaret etti

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Çorum'u ziyaret etti