Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Genel Çorum Belediyesi, Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Yol İnşaatına Başladı

Çorum Belediyesi, Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Yol İnşaatına Başladı

Çorum Belediyesi, ulaşımı kolaylaştırmak için Akşemseddin Caddesi ile Öğretmen Lisesi Caddesi'ni birleştiren yeni yol inşaatına başladı. Belediye, 'Ulaşılabilir Şehir Çorum' vizyonunu sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, akıllı şehir projelerinin hayata geçirildiğini belirtti.
Çorum Belediyesi, Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Yol İnşaatına Başladı

Çorum Belediyesi Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Yol İnşaatına Başladı

Çorum Belediyesi, şehirdeki yol ağlarını genişleterek ulaşımı kolaylaştırmaya devam ediyor. Akşemseddin Caddesi’ni Öğretmen Lisesi Caddesi’ne bağlayacak yeni yol için asfalt çalışmalarına start verildi.

Çorum Belediyesi 'Ulaşılabilir Şehir Çorum' Vizyonunu Sürdürüyor

‘Ulaşılabilir Şehir Çorum’ hedefiyle yolları genişleterek yeni yollar açan Çorum Belediyesi, Öğretmen Lisesi Caddesi ile Akşemseddin Caddesi’ni birleştiren 25 metre genişliğindeki yeni yol projesine başladı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın: "Akıllı Şehir Projelerimiz Hayata Geçiyor"

Modern şehirlerde ulaşımın büyük önem taşıdığını vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Göreve geldiğimizden beri akıllı şehir ve ulaşılabilir şehir projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz" açıklamasında bulundu.

Çorum’da ulaşımı kolaylaştırmak ve trafik sorununa çözüm getirmek amacıyla yeni yollar açtıklarını belirten Başkan Aşgın, "Şehir içi ulaşımını rahatlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Önceden yapılan çalışmalarla Çorum'un batı kısmında bulunan terminal, hastane, stadyum, KYK yurtları, okul bölgeleri ve çevreyolu bulvarına geniş yollarla bağlantı sağladıklarını hatırlatan Başkan Aşgın, "AVM binalarının karşısından başlayarak Öğretmen Lisesi Caddesi üzerinden geçecek 25 metrelik yeni yol ile ring hattını tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum Belediyesi Spor Kulübü'nden Berkay Gözübüyük'e Altın Madalya Sevinci!

Çorum Belediyesi Spor Kulübü'nden Berkay Gözübüyük'e Altın Madalya Sevinci!