Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AÇIK
23°
ANASAYFA Genel Çorum Belediyesi, Sünnet Şöleni İçin Hazırlanıyor!

Çorum Belediyesi, Sünnet Şöleni İçin Hazırlanıyor!

Çorum Belediyesi, 6 Temmuz Cumartesi günü düzenleyeceği geleneksel sünnet şöleni için ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını bekliyor. Şölen, Saat Kulesi önünden sünnet konvoyu ile başlayacak ve Hürriyet Meydanı’nda etkinliklerle devam edecek. Belediye Başkanı Aşgın, tüm hemşehrileri şölene davet etti.
Çorum Belediyesi, Sünnet Şöleni İçin Hazırlanıyor!

Çorum Belediyesi, Geleneksel Sünnet Şöleni İçin Geri Sayıma Başladı

Çorum Belediyesi’nin her yıl düzenlediği geleneksel sünnet şöleni, bu yıl 6 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek. Belediye, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü kayıtlarındaki ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için özel bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. 06 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00’de Saat Kulesi önünde başlayacak olan sünnet konvoyu, şehir turu atıp Hıdırlık’ta dua edecek ve ardından saat 17.00’de Hürriyet Meydanı’nda çocuklar için çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bu yıl da çocuklarımıza unutamayacakları bir sünnet şöleni yaşatmayı planlıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu özel etkinliğe bekliyoruz ve birlikte güzel bir gün geçirmeyi umut ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum Sungurlu'da Eski Futbolcu Halı Sahada Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

Çorum Sungurlu'da Eski Futbolcu Halı Sahada Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti