Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Genel Çorum Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde Yeni Park İnşa Ediyor

Çorum Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde Yeni Park İnşa Ediyor

Çorum Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde hızla tamamlanan yeni parkla şehrin yeşil alan dokusunu güçlendiriyor. Başkan Aşgın, "Yeşil içinde bir Çorum" vurgusuyla çalışmaları sürdürüyor.
Çorum Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde Yeni Park İnşa Ediyor

Çorum Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde Yeni Bir Parkın Yapımını Tamamlıyor

Çorum Belediyesi, şehrin yeşil alan dokusunu artırmak amacıyla Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde yeni bir park inşa etmeye başladı ve kısa sürede tamamlama aşamasına getirdi.

Belediye, "Yeşil içinde bir Çorum" sloganıyla şehir genelinde ağaçlandırma, çiçek ekimi, park bakımı ve peyzaj çalışmaları yapıyor ve ihtiyaç duyulan bölgelere yeni parklar kazandırıyor.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde yaklaşık 1000 metrekarelik alanda yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu ve şehre güzellikler katmaya devam ettiklerini belirtti.

Başkan Aşgın, "Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde, İmam Hatip Lisesi Camii yakınlarında, kısa sürede tamamlanacak olan parkımız, kameriyeler ve çocuk oyun gruplarıyla donatılmış olacak. Bu park, çocuklarımıza, mahalle sakinlerimize ve tüm şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alaca'da Geleneksel Hale Gelen Hayır Yemeği!

Alaca'da Geleneksel Hale Gelen Hayır Yemeği!