Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AÇIK
23°
ANASAYFA Genel Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda Ücretsiz Toplu Taşıma Sunacak!

Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda Ücretsiz Toplu Taşıma Sunacak!

Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda halk otobüslerini ücretsiz olarak sunacak. Belediye, vatandaşların huzur içinde bayram geçirmesi için gerekli önlemleri aldı.
Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda Ücretsiz Toplu Taşıma Sunacak!

Çorum Belediyesi Kurban Bayramı'nda Ücretsiz Toplu Taşıma Hizmeti Sunacak

Çorum Belediyesi, hemşehrilerinin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için bu yıl da Kurban Bayramı'nın ilk iki gününde ücretsiz toplu taşıma hizmeti verecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Açıklama Yaptı

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kurban Bayramı süresince halk otobüslerinin birinci ve ikinci gün ücretsiz olacağını duyurdu.

Önlemler Alındı, Ekipler Görev Başında Olacak

Aşgın, vatandaşların ücretsiz toplu taşıma araçlarından faydalanabileceğini belirterek, "Seferler birinci gün 09.00'da, ikinci gün ise 08.00'de başlayacak, sonraki günlerde ise normal sefer saatleri geçerli olacak." şeklinde konuştu. Aynı zamanda bayram boyunca Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin görev başında olacağını vurguladı.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bayramın huzur içinde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, "Bayram süresince herhangi bir olumsuzluk durumunda 153 veya (0364) 333 03 33 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirler, tüm birimlerimizle halkımızın yanında olacağız." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yetkililer Kurban Pazarında Sahte Paraya Karşı Uyardı

Yetkililer Kurban Pazarında Sahte Paraya Karşı Uyardı