Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
P.AZ BULUTLU
18°
ANASAYFA Genel Çorum Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle Mahallelerde Değişim Başlatıyor

Çorum Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle Mahallelerde Değişim Başlatıyor

Çorum Belediyesi, Hasan Paşa Sokaklarında ve Mimar Sinan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi başlatıyor. Yeni konforlu yaşam alanları ve rezerv konutlar hedefleniyor. Mahalle sakinleri projeyi memnuniyetle karşılıyor.
Çorum Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle Mahallelerde Değişim Başlatıyor

Çorum Belediyesi Yeni Bir Kentsel Dönüşüm Modeli Uyguluyor

Çorum Belediyesi, Hasan Paşa Sokaklarının bir kısmı ve Mimar Sinan Mahallesi'nde yeni bir Kentsel Dönüşüm projesi başlatıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Özüyağlı, mahalle sakinleriyle görüşmeler yaparak proje hakkında bilgi verdi.

Detaylı İncelemeler Yapıldı

Hasan Paşa 2., 3. ve 4. sokaklar ile Mimar Sinan Mahallesi'nde dönüşüm planı kapsamında binalarda detaylı incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Özüyağlı, projenin kısa süre içinde hayata geçirileceğini belirtti. Emlak ve İstimlâk Müdürü Fatih Başıbüyük ve teknik ekipler de incelemelere eşlik etti.

Konforlu Yaşam Alanları Hedefleniyor

Yeni kentsel dönüşüm planı kapsamında Hasan Paşa 2, 3 ve 4. Sokaklarla birlikte Mimar Sinan Mahallesi'nde konutlar daha konforlu ve depreme dayanıklı hale getirilecek. Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Özüyağlı, projenin amacının mevcut yapıları güvenli hale getirerek mahallelerin çehresini değiştirmek olduğunu vurguladı.

Rezerv Konut Alanları Oluşturulacak

Kentsel dönüşüm alanlarında yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için rezerv konut alanları oluşturulacak. Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Özüyağlı, Mimar Sinan Mahallesi'nde geniş bir alanı kapsayan dönüşüm planıyla birlikte rezerv alanların ihtiyaç durumuna göre hazır hale getirileceğini belirtti.

Vatandaşlar Projeyi Memnuniyetle Karşılıyor

Ziyaretler sırasında hane sahipleri, belediye öncülüğünde gerçekleştirilecek olan projeyle memnuniyetlerini dile getirirken, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür ettiler. Konut sahipleri, belediyenin öncülüğünde hayata geçirilecek projenin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum Belediyesi, Açık Hava Sinemasında Eren Bülbül'ü Anlatan Film Gösterdi

Çorum Belediyesi, Açık Hava Sinemasında Eren Bülbül'ü Anlatan Film Gösterdi