Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Genel Çorum Belediyesi Anne ve Çocuk Kampı'nda Unutulmaz Eğlence Yaşandı!

Çorum Belediyesi Anne ve Çocuk Kampı'nda Unutulmaz Eğlence Yaşandı!

Çorum Belediyesi, Anne ve Çocuk Kampı'nda unutulmaz bir gece yaşatan annelere ve çocuklara teşekkür ediyor. Sırada "En Baba Kamp" var.
Çorum Belediyesi Anne ve Çocuk Kampı'nda Unutulmaz Eğlence Yaşandı!

Çorum Belediyesi Anne ve Çocuk Kampı'nda Anneler ve Çocuklar Eğlendi

Sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında geçtiğimiz yıllarda başlanılan ve bu sene de devam eden Anne-Çocuk Kampı hafta sonu Çorumlu Obası’nda gerçekleştirildi. Anneler, çocuklarıyla birlikte Çorum Belediyesi’nin misafiri olarak unutulmaz bir gece yaşadılar. Gecede çocuklar çeşitli etkinliklerle eğlenirken, anneler de stres atma fırsatı buldular.

Gönüllerince Eğlendiler

9-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen başvurular oldukça yoğun ilgi görürken, kampa katılacaklar kura ile belirlendi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın da etkinliğe katıldı. Katılımcılar, kendi çadırlarında ya da Belediyenin kıl çadırında konaklayarak eğlenceli sportif etkinlikler, çocuk sineması, ateş başı sohbet ve müzik dinletisinin yanı sıra sürpriz hediyelerin de dağıtıldığı organizasyonda keyifli zaman geçirdiler.

Katılımcılardan Belediyeye Teşekkür

Etkinliğe katılanlar, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Ev yaşantısından uzak çocuklarımızla güzel bir gece yaşadık. Bu tür organizasyonlarla bizlere verdiği değeri bir kez daha gösteren Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın başta olmak üzere bu akşam bizleri yalnız bırakmayan eşi Feyza Aşgın’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Sırada “En Baba Kamp” Var

Bu yılki kamp etkinliğinin ikincisi ise baba ve çocuklar için düzenlenecek. 24-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “En Baba Kamp” için başvurular corum.bel.tr web sitesi üzerinden alınmaya başlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorumlu Kadın Halk Ozanları Kent Arşivinde!

Çorumlu Kadın Halk Ozanları Kent Arşivinde!