Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Genel Antalya'da YÖREX Fuarı'nda Çorum'un Yöresel Lezzetleri Tanıtılacak!

Antalya'da YÖREX Fuarı'nda Çorum'un Yöresel Lezzetleri Tanıtılacak!

Antalya'da düzenlenecek olan 13. Yöresel Ürünler Fuarı öncesi yapılan toplantıda, Çorum'un zengin mutfak ve ürünleri tanıtılacak. YÖREX, ulusal ve uluslararası ekonomiye katkı sağlayacak.
Antalya'da YÖREX Fuarı'nda Çorum'un Yöresel Lezzetleri Tanıtılacak!

Antalya'da Yapılacak Olan Yöresel Ürünler Fuarı Öncesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Antalya'da gerçekleşecek olan 13. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) öncesinde Vali Zülkif Dağlı başkanlığında düzenlenen değerlendirme toplantısında Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Muhammed Gürbüz, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

Antalya 19 Platformu tarafından fuarda çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi planlanıyor ve bu kapsamda Çorum'un zengin mutfağı ve yöresel ürünlerinin tanıtılması için e-katalog oluşturulacak.

Yöresel ürünlerin ulusal ve uluslararası ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan YÖREX fuarının 13. kez gerçekleşeceğini belirten Vali Dağlı, fuarın yöresel ürünlerin tanıtılması açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, yöresel ürünlerin ulusal marketlere ve e-ticaret portallarına girmesi için çalışmaların yapıldığını ifade etti.

Vali Dağlı, fuarda yöresel ürünlerin satışının yapılacağını ve Çorum'un diğer yöresel ürünlerinin de tanıtımının gerçekleştirileceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sungurlu'da Eski Okul Binası Köy Halkına Açıldı, Kaymakam Teşekkür Etti

Sungurlu'da Eski Okul Binası Köy Halkına Açıldı, Kaymakam Teşekkür Etti