Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Ekonomi Çorum'da Kamp Karavan Turizmi için Yenilikçi Strateji Projesi Başlıyor

Çorum'da Kamp Karavan Turizmi için Yenilikçi Strateji Projesi Başlıyor

Çorum Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Çorum Sürdürülebilir Kamp Karavan Turizmi projesi ile gelecekteki turistik potansiyeli artırmayı hedefliyor.
Çorum'da Kamp Karavan Turizmi için Yenilikçi Strateji Projesi Başlıyor

Çorum Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen bir proje kabul etti.

2024 Yılı Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Teknik Destek Programı kapsamında Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çorum Sürdürülebilir Kamp Karavan Turizmi Geliştirilmesi Strateji Ve Eylem Planı Danışmanlığı Projesi” Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından onaylandı.

Proje sözleşmesi, Çorum destek ofisinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Bektaş ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Mehlika Dicle tarafından imzalandı.

Çorum Sürdürülebilir Kamp Karavan Turizmi için geliştirilecek stratejik ve eylem planı, bölgenin doğal, tarihi, kültürel ve sosyal değerlerini geleceğe taşıyacak akıllı sürdürülebilir turizm modellerini ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Projenin tamamlanması için kent merkezi ve ilçelerinde yürütülecek çalışmaların yıl sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alkol Alırken Arkadaşını Vurdu!

Alkol Alırken Arkadaşını Vurdu!