Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Ekonomi Çorum'da Ekmek Fiyatları Yeniden Belirlendi: 210 Gram Ekmeğe Düşük Fiyat!

Çorum'da Ekmek Fiyatları Yeniden Belirlendi: 210 Gram Ekmeğe Düşük Fiyat!

Çorum'da ekmek fiyatlarına düzenleme geldi. Halk Ekmek fabrikası 210 gram ekmekleri 7,5 TL'ye satışa sunacak. İhtiyaç sahipleri için ekmek fiyatı ise 5 TL olarak belirlendi.
Çorum'da Ekmek Fiyatları Yeniden Belirlendi: 210 Gram Ekmeğe Düşük Fiyat!

Çorum'da Ekmek Fiyatlarına Düzenleme Geldi

Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ekmek gramajı ve fiyatında düzenlemeye giderek, Halk Ekmek büfelerinde 3 Ağustos Cumartesi gününden itibaren 210 grama artırılan ekmek 7,5 TL'den satışa sunulacak.

Çorum’da Ekmek Fiyatları Yükseldi

Çorum’da Fırıncılar Odası’nın talebi üzerine ÇESOB tarafından alınan kararın Çorum Valiliği’nce onaylaması üzerine şehirde ekmek fiyatlarında artışa gidildi ve fırınlarda 1 Ağustos’tan itibaren 200 gram ekmeğin fiyatı 10 TL oldu.

210 Gram Olan Ekmekler Artık 7,5 TL

Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, piyasa fiyatlarının altında ve fırınların üzerinde gramajda ekmek satışı yapmaya devam edecek. Belediye Başkan Yardımcısı ve BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Lemzi Çöplü, Halk Ekmek Fabrikası tarafından üretilen 200 gramlık ekmeğin artık 210 grama çıkarıldığını ve 7,5 TL'ye satılacağını duyurdu.

Çöplü, düzenlemenin 3 Ağustos 2024 tarihi itibariyle uygulanmaya başlayacağını açıkladı.

İhtiyaç Sahipleri İçin Ekmek Fiyatı 5 TL

Belediye Başkan Yardımcısı ve BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Lemzi Çöplü, Çorum Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen ihtiyaç sahipleri için ekmek fiyatında artış yapmayacaklarını ve 5 TL'ye satışa devam edeceklerini belirtti. Çöplü, Halk Ekmek Fabrikası olarak ihtiyaç sahiplerine yılda 600 bin adet ekmek arzı sağladıklarını ifade etti.

Çöplü, Halk Ekmek Fabrikası'nın sağlıklı ortamlarda üretim ve satış yaptığına da vurgu yaparak, "Halkımıza sağlıklı, güvenli, hesaplı ve daha kaliteli ekmek sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum İskilip'te Dereye Uçan Otomobil Kazası: 3 Yaralı

Çorum İskilip'te Dereye Uçan Otomobil Kazası: 3 Yaralı