Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Ekonomi "Çorum ve Sungurlu: Savunma Sanayinde Parlayan Yıldızlar Olacak"

"Çorum ve Sungurlu: Savunma Sanayinde Parlayan Yıldızlar Olacak"

Çorum ve Sungurlu, savunma sanayinde parlayan yıldızlar olmaya hazırlanıyor. Bölgede yapılacak yatırımların etkisiyle savunma sanayiinde önemli gelişmeler bekleniyor.
"Çorum ve Sungurlu: Savunma Sanayinde Parlayan Yıldızlar Olacak"

Çorum ve Sungurlu'nun Geleceği Parlak!

Çorum ve Sungurlu'nun Geleceği Parlak!

Türkav Çorum Şubesi, Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere'yi ziyaret ederek önemli konuları ele aldı.

,Corum ve Sungurlu parlayan yildiz olacak3

Türkav Çorum Şube Başkanı İsmail Deli, Başkan Yardımcıları Arif Özdilli ve İsmail Ediş ile birlikte Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere'ye nezaket ziyaretinde bulundu ve Türkav'ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başladı ve göreve geldikleri günden bu yana gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Belediye personelinin birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayan Dere, Sungurlu ve Çorum'un savunma sanayinde önemli bir konumda olacağını belirtti.Corum ve Sungurlu parlayan yildiz olacak1

Organize Sanayi Bölgesi'nin son durumu hakkında bilgi veren Başkan Dere, OSB'ye yapılan 1 milyar dolarlık yatırımın yanı sıra 8 bin 500 dönüm daha arazi tahsis edilme çalışmalarına başladıklarını aktardı. Dere, Sungurlu ve Çorum'un savunma sanayinde parlayan bir yıldız olacağını ifade etti.

Yatırımcıları bölgeye çekme çalışmalarının devam ettiğini belirten Dere, Türkav Şube Başkanı İsmail Deli'nin tren yolunu sorması üzerine Sungurlu ve Çorum'u Samsun'a bağlama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Son olarak, sanayi, tarım, ticaret ve turizmin gelişmesi için alternatif ulaşım modellerinin önemine değinen Dere, Türkav Yönetimi'ni ziyaret eden Başkan Yardımcıları Ahmet Haşim Özsaraç ve Mehmet Yetik'e de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

  Corum ve Sungurlu parlayan yildiz olacak2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum Oto Sanayicileri Derneği, Farklı Bir İlke İmza Atıyor!

Çorum Oto Sanayicileri Derneği, Farklı Bir İlke İmza Atıyor!