Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Ekonomi Çiftçilerin Dikkatine! - 2025 ÇKS Kayıt Süreci Başlıyor!

Çiftçilerin Dikkatine! - 2025 ÇKS Kayıt Süreci Başlıyor!

Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, 2025 ÇKS başvurularının 1 Eylül'de başlayacağını duyurdu. Çiftçilerin desteklerden faydalanabilmesi için önemli olduğunu vurguladı.
Çiftçilerin Dikkatine! - 2025 ÇKS Kayıt Süreci Başlıyor!

Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, 2025 Yılı ÇKS Başvuru Sürecinin Başlayacağını Duyurdu

Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, 2025 yılı için belirlenen Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuru sürecinin 1 Eylül tarihinde başlayacağını vurgulayarak, tarımsal desteklerden yararlanmak isteyen çiftçilerin bu sisteme kayıt yaptırmalarının önemine dikkat çekti.

Gelecek yılın son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatan Adem Özdemir, "Odamız, ÇKS işlemleri için Tarım İl Müdürlüğü ek binasının alt katında çiftçilere hizmet vermektedir.

Çiftçilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmeleri ve herhangi bir mağduriyetle karşılaşmamaları için ÇKS kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini belirten Özdemir, "Tüm çiftçilerimize bu konuda duyuruda bulunmak istiyorum.

2023-2024 yıllarında gerçekleştirilen kadastro çalışmaları sonucunda tapu parsellerinde değişiklik olan çiftçilerin, yeni parsel numaraları ile başvuru yapmaları gerektiğini dile getiren Adem Özdemir, aynı zamanda parsel numaraları değişen kiralık arazilerin kira sözleşmelerinin güncellenmesi ve muvafakat ile ekilen arazilerin de muvafakatlarının yenilenmesi gerektiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mecitözü Dernekleri Federasyonu Başkanı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti

Mecitözü Dernekleri Federasyonu Başkanı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti