Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Eğitim Okula Yeni Başlayan Öğrencilere ve Ailelerine Destek Projesi Başladı

Okula Yeni Başlayan Öğrencilere ve Ailelerine Destek Projesi Başladı

Çorum'da başlatılan "Bilinçli İlerleme Zamanı" projesi, okula yeni başlayan öğrencilere ve ailelerine destek olmayı hedefliyor. Milli Eğitim ve Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen projede, öğrencilerin uyum sağlaması, ailelerin güçlenmesi ve farklı kültürlerin kaynaşması için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. İlkokula başlayan öğrencilere ve ailelerine rehberlik eden proje, eğitim sürecine katılımın önemini vurguluyor.
Okula Yeni Başlayan Öğrencilere ve Ailelerine Destek Projesi Başladı

Çorum’da Yeni Başlayan Öğrencilere Yardım Projesi Başladı

Çorum’da okula yeni başlayan öğrenciler ve ailelerine destek olmayı hedefleyen “Bilinçli İlerleme Zamanı” projesi hayata geçirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen BİZ projesi kapsamında, ilkokula başlayan öğrencilerin uyum sürecine katkı sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar öncülüğünde gerçekleştirilen programda, ailelere yönelik sinema gösterimleri, söyleşiler ve tiyatro etkinlikleri düzenlendi.

Cemil Çağlar, ailelerin eğitim sürecine aktif katılımının eğitim kalitesini yükselteceğini vurgulayarak, öğretmen-öğrenci-veli iletişiminin önemine dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da 16 Kişi Yakalandı, 8 Kişi Ailelerine Teslim Edildi!

Çorum'da 16 Kişi Yakalandı, 8 Kişi Ailelerine Teslim Edildi!