Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Eğitim Hitit Üniversitesi YKS-2024'de Doluluk Rekoru Kırdı, 4 Bin 183 Öğrenci Yerleşti

Hitit Üniversitesi YKS-2024'de Doluluk Rekoru Kırdı, 4 Bin 183 Öğrenci Yerleşti

Hitit Üniversitesi, YKS-2024 Merkezi Yerleştirme Sonuçlarına göre yüzde 100’e yakın doluluk oranına ulaştı. Toplam 4 bin 183 öğrenci yerleşti. Rektör Öztürk, öğrencileri tebrik etti.
Hitit Üniversitesi YKS-2024'de Doluluk Rekoru Kırdı, 4 Bin 183 Öğrenci Yerleşti

Hitit Üniversitesi YKS-2024 Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Hitit Üniversitesi, ÖSYM tarafından duyurulan YKS-2024 Merkezi Yerleştirme Sonuçlarına göre neredeyse tam doluluk oranına ulaştı.

Yerleşen Öğrenci Sayısı ve Doluluk Oranları

Yayınlanan sonuçlara göre, lisans ve önlisans düzeyinde toplam 4 bin 183 öğrenci Hitit Üniversitesini tercih ederken genel doluluk oranı yüzde 99,52 seviyesine yükseldi.

Rektörün Açıklamaları ve Tebrikleri

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, yerleştirme sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada neredeyse tam doluluk yaşandığını vurgulayarak, öğrenci ve ailelerini tebrik etti.

Öztürk, genç, dinamik ve şehirle bütünleşmiş bir üniversite olduklarını belirterek, öğrencilere proje kültürünü önemsediklerini ve destek olacaklarını ifade etti.

Hitit Üniversitesine katılan öğrencilere hoş geldiniz diyen Öztürk, geleceği birlikte şekillendireceklerini ve yeni başarı hikayelerini birlikte yazacaklarını söyledi.

Üniversiteye tercih eden öğrencileri kutlayan Rektör, tüm olanaklarıyla gençlere destek olacaklarını ve birlikte başarılı bir geleceğe imza atacaklarını belirtti. (Haber Merkezi)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum Belediyesi'nin Yaz Etkinlikleri Coşkuyla Devam Ediyor

Çorum Belediyesi'nin Yaz Etkinlikleri Coşkuyla Devam Ediyor