Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AÇIK
23°
ANASAYFA Eğitim Çorum'da Yaz Kur'an Kursları İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı: Spor ve Eğitim Bir Arada!

Çorum'da Yaz Kur'an Kursları İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı: Spor ve Eğitim Bir Arada!

Çorum'da Belediye, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü arasında Yaz Kur'an Kursları İşbirliği Protokolü imzalandı. Çocuklara manevi ve bedensel gelişim imkanı sağlanacak.
Çorum'da Yaz Kur'an Kursları İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı: Spor ve Eğitim Bir Arada!

Çorum'da Farklı Kurumlar Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Çorum'da Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü arasında "Yaz Kur'an Kursları İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Protokol, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek ve İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından imzalandı.

İmzalanan protokol kapsamında, camilerde, Belediye Gençlik Merkezlerinde ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda 01 Temmuz 2024-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında 7 hafta süreyle Yaz Kur'an Kursları düzenlenecek.

Çocukların ve gençlerin manevi gelişimine katkıda bulunmak amacıyla açılan Yaz Kur'an Kurslarındaki eğitimlerde futbol, masa tenisi, dart, satranç gibi branşlarda turnuvalar düzenlenecek.

Yaz Kur'an Kursu öğrencileri için yüzme, judo, jimnastik gibi sportif faaliyetler ve etkinlikler düzenlenecek.

Vali Dağlı, günümüzde bilgi ve teknolojinin etkisiyle bireysel ve toplumsal ilgi, algı ve olguların hızla değiştiğini belirterek, protokolün çocukların milli ve manevi değerlere bağlı birer genç olarak yetişmesine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Vali Dağlı, Çorum'da düzenlenecek Yaz Kur'an Kurslarının tüm öğrencilere sağlıklı, huzurlu ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elektrik Fiyatlarına Yüzde 38'e Varan Zam!

Elektrik Fiyatlarına Yüzde 38'e Varan Zam!