Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Eğitim Çorum Gençlik Merkezleri Sergi Açtı: Spor ve Etkinliklerle Gençleri Buluşturan Etkinlik!

Çorum Gençlik Merkezleri Sergi Açtı: Spor ve Etkinliklerle Gençleri Buluşturan Etkinlik!

Çorum Gençlik Merkezleri, Çorum Belediyesi eski hizmet binası önünde sergi açarak spor faaliyetlerini ve etkinliklerini duyurdu. Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, çocuklarla buluşmak için yapılan etkinliğin gençlere hitap ettiğini belirtti.
Çorum Gençlik Merkezleri Sergi Açtı: Spor ve Etkinliklerle Gençleri Buluşturan Etkinlik!

Çorum Gençlik Merkezleri Sergi Açarak Etkinliklerini Duyurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Çorum Gençlik Merkezleri, etkinliklerini ve spor faaliyetlerini tanıtmak amacıyla sergi düzenledi.

Çorum Belediyesi eski hizmet binası önünde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, robotik kodlama ve akıl-zeka oyunları standı ile resim sergisi ziyaretçiler tarafından ilgiyle gezildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Çorum Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bu etkinlikle gençlik merkezlerimizdeki faaliyetleri tanıtarak hem halkı bilgilendirmeyi hem de çocuklarla buluşmayı hedefliyoruz. 7-29 yaş aralığındaki gençlerimizin bu etkinliklerden faydalanabileceğini belirtmek isterim.

Mehmet Tığlı ayrıca, “Resim, müzik, robotik kodlama, akıl zeka oyunları gibi etkinlikler gençlik merkezlerimizin sunduğu faaliyetler arasında yer almaktadır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti Milletvekili Ahlatcı, Çorum Sanayi Sitesi'nde Esnafla Buluştu

AK Parti Milletvekili Ahlatcı, Çorum Sanayi Sitesi'nde Esnafla Buluştu