Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AÇIK
23°
ANASAYFA Dünya Acı Biberli Tortilla Cips Yiyerek Hayatını Kaybetti - Tıbbi Rapor Açıklandı

Acı Biberli Tortilla Cips Yiyerek Hayatını Kaybetti - Tıbbi Rapor Açıklandı

ABD'de bir kişi, acı biberli tortilla cips yiyerek hayatını kaybetti. Tıbbi rapora göre ölüm nedeni belirtilmedi. Olayın detayları henüz netlik kazanmış değil.
Acı Biberli Tortilla Cips Yiyerek Hayatını Kaybetti - Tıbbi Rapor Açıklandı

ABD'de Baharatlı Tortilla Cipsi Yiyen Genç Hayatını Kaybetti

Massachusetts eyaletinde geçtiğimiz yıl yaşanan üzücü bir olayda, sosyal medyada popüler olan baharatlı tortilla cipsi yeme meydan okumasına katılan 10. sınıf öğrencisi Harris Wolobah'ın beklenmedik şekilde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ani Kalp Durması Sonucu Gencin Ölümü Gerçekleşti

Yapılan otopsi raporuna göre, Paqui firmasının ürettiği çok baharatlı cipsi tüketen Wolobah, kısa bir süre sonra rahatsızlanarak yüksek miktarda kapsaisin (acı biberlerin aktif bileşeni) alımı nedeniyle ani kalp durması sonucu yaşamını yitirdi.

Üretici Firmanın Meydan Okuması Tartışmalara Neden Oldu

Paqui üreticisi, sosyal medya aracılığıyla başlattığı meydan okuma ile tüketicilerden dünyanın en acı iki biberinden elde edilen ürünü tüketirken çektikleri videoları paylaşmalarını ve ürünü yedikten sonra su içmemelerini istemişti. Ancak bu meydan okumaya katılan birçok genç, acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Yetişkinlere ve ebeveynlere, gençlerin ve çocukların aşırı acı ürünlerden uzak durmaları konusunda uyarılar yapılıyor. Bu tarz tehlikeli yiyecek ve içeceklerin ciddi sağlık riskleri taşıdığı vurgulanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Osmancık'ta Polis Tarafından Yaralanan Kişi Hayatını Kaybetti

Osmancık'ta Polis Tarafından Yaralanan Kişi Hayatını Kaybetti