DOLAR 32,5082 -0.1%
EURO 34,9414 0.26%
ALTIN 2.432,390,40
BITCOIN 2067269-2,34%
Çorum
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
Çorumspor Niğde’den 3 Puanla Dönüyor
105 okunma

Çorumspor Niğde’den 3 Puanla Dönüyor

ABONE OL
1 Haziran 2022 17:31
Çorumspor Niğde’den 3 Puanla Dönüyor
ABONE OL

Geçtiğimiz günleri puan kayıpları ile tamamlayan Çorumspor, Niğde deplasmanından 3 puanla ayrılarak taraftarının yüzünü güldürdü. Maça tam konsantre başlayan takımımız 41. dakikada Hasan Küçük’ün golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıda da güzel bir oyun ortaya koyan Çorum FK, 89. dakikada Mehmet Gürkan Öztürk’ün golü ile maçı 2-0 kazandı.

2. ligde mücadele eden Kırmızı Siyahlılar 5 haftadır puan kaybı yaşıyor. Taraftarın büyük tepkisi ile karşılaşan takımımız bugün oynadığı Niğde maçı ile toparlanmanın sinyallerini verdi. Ligin 17. haftasında Niğde Anadolu FK ile karşılaşan Çorumspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da aynı hırsla oynayan takımımız maçın bitimine doğru 2. golü bularak 5 haftalık puan kaybına son verdi.

çorumspor

Niğede’den aldığı 3 puan ile toplam puanını 31’e çıkaran takımımız haftayı 5. sırada tamamladı ve liderle arasındaki puan farkını 8’e indirdi. Gelecek hafta evinde Adıyamanspor’u ağırlayacak olan Çorumspor galibiyetin sevincini yaşadı.

Çorumspor Başkanı Fatih Özcan Takımından Umutlu

Takımın kötü gidişatının ardından canlı yayında basın toplantısı düzenleyen Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, futbolculara ve hocasına güvendiğini ifade etmişti. Takımdaki sakatlıkların son bulması ve gerekli takviyelerinin yapılmasının ardından kupanın Çorum’a geleceğine inandığını ifade etmişti. Hızlı bir toparlanma sürecine gireceklerinin sinyallerini veren Özcan, bugünkü Niğde galibiyetiyle bu sözünün arkasında olduğunu gösterdi.

Çorum Belediyesi Başkanı Halil İbrahim Aşgın’da tüm taraftarın ve şehrin, takıma sahip çıkmasını istedi. Takıma sahip çıkılması ile beraber 1.Ligin yakın olduğunu ifade etti.

Gelecek hafta Pazar günü saat 13:00 da Adıyamanspor ile kendi evinde oynayacak olan Çorumspor, aldığı Niğde galibiyeti ile haftaya moralli başlayacak. Daha fazla Çorum haberleri için hitithaber.com adresini takip etmeyi unutmayın.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.