DOLAR 32,6045 0.39%
EURO 34,8167 0.22%
ALTIN 2.492,680,34
BITCOIN 21176774,00%
Çorum
21°

AÇIK

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
Çorum FK Başkanı Fatih Özcan: Sezon Sonunda Kupa Çorum’a Gelecek!
  • Hitit Haber
  • Spor
  • Çorum FK Başkanı Fatih Özcan: Sezon Sonunda Kupa Çorum’a Gelecek!
85 okunma

Çorum FK Başkanı Fatih Özcan: Sezon Sonunda Kupa Çorum’a Gelecek!

ABONE OL
1 Haziran 2022 17:31
Çorum FK Başkanı Fatih Özcan: Sezon Sonunda Kupa Çorum’a Gelecek!
ABONE OL

Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, yaşanan puan kayıplarının ardından basın toplantısı düzenledi ve açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada kendisine ve takıma güvenen taraftarları birlik olmaya çağıran Özcan, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını ifade etti.

İnegölspor ile yapılan maçın ardından evinde puan kaybeden Çorum FK, taraftarlar tarafından ağır eleştirilere maruz kaldı. Şampiyonluğa oynayan takımın evinde puan kaybetmesine tepkilerin gelmesinin ardından Başkan Özcan, kulüp binasında basın toplantısı gerçekleştirdi. Canlı yayında takım ve hedefleri hakkında konuşan Özcan, kendisine ve takıma inan taraftarlara çağrıda bulundu.

Konuşmasında Ahmet Yıldırım ve öğrencilerine güvendiğini ve inandığını söyleyen Özcan, sezon sonunda kupanın Çorum’a geleceğine inandığını belirtti. Eleştirilerin haksız olduğunu söyleyen başkan, şampiyon olamadıkları takdirde bedelini her türlü şekilde ödemeye hazır olduğunu söyledi. Özcan konuşmasında;

“Ben dimdik ayaktayım ve buradayım. Mustafa Şeker ile birlikte ateşten gömleği giydik ve biz şampiyon olacağız. Ben bunu görüyorum” dedi.

“Tablo Karamsar Değil”

Canlı yayın konuşmasında Çorumspor taraftarlarına seslenen Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, büyük bir aile olduklarına dikkat çekti. Teknik ekipten futbolculara, yardımcı hocalardan tesis çalışanlarına, basından taraftarına kadar herkesin bu aile içinde yer aldığını ifade etti. Her ailede sorunların olabileceğini ifade eden Özcan, bu ailenin reisi olarak kendisinin hesap vermeye hazır olduğunu belirtti.

çorum fk başkanı fatih özcan1

Puan kayıplarının yaşanması ile karamsar bir tablonun oluştuğunu düşünmediğini söyleyen başkan, şampiyonluk yarışından düşmediklerini ifade etti. İç sahada 3 maç kaybetmelerinin ardından hoca değişikliği istenilmesinin Ahmet Hoca’ya haksızlık olduğunu söyleyen Özcan, hocaya ve futbolcularına güvendiğini söyledi.

Çorum FK Başkanı Fatih Özcan Takımına Güveniyor

Çorumspor‘un ligin en iyi takımı olduğunu ifade eden Başkan Özcan, sakatlıkların son bulması ve takviyelerin yapılmasının ardından Çorum’un kupayı alacağına inancının tam olduğunu söyledi. Devre arasında yapılacak takviyelerin ardından güzel bir seri yakalanacağının sinyallerini veren başkan Diyarbakır maçı ile bu serinin başlayacağını belirtti. Son olarak Afyon maçına çıkılacağını ve bu maçtan sonra kupanın Çorum’a geleceğini söyledi.

“Sonuna Kadar Savaşta Yanımda Olun”

Hem futbolcuların hem de hocanın eleştirilmesine tepki gösteren başkan, taraftarlardan tam destek bekliyor. Ahmet Hoca’ya inandığını ve onunla şampiyon olacaklarını ifade eden Özcan, 2. Lig’de son başkanlığının olduğunu söylüyor. Bu sezon ya 1. Lig’e çıkarak 1. Lig’de başkanlık yapacağını ya da görevi bırakıp gideceğini ifade ediyor.

çorum fk başkanı fatih özcan1

Çorum için pes etmediğini belirten başkan taraftarların kendisine güvenmediği durumunda, tribünlerden “Başkan istifa” çağrısında bulunmalarını istedi. Onun dışında takımın ve hocanın eleştirilmesini haksız bulduğunu belirtti. Bazı tribün liderlerinin para üzerinden futbolcuları eleştirmesini de yersiz buldu. Çorum FK Başkanı Fatih Özcan şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarının altını çizerek taraftardan tam destek istedi ve konuşmalarını “biz şampiyon olacağız” sözleriyle noktaladı.

Diğer haberlerimize ulaşmak için hitithaber.com linkine tıklayabilir ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.