Yeni Spor Salonunda Gerçekleşen Okul Sporları Küçük Kızlar Taekwondo İl Birinciliği Sonuçları Açıklandı!

Okul Sporları Küçük Kızlar Taekwondo İl Birinciliği'nde sıkletlerinde dereceye giren öğrenciler belli oldu. Müsabakalar Yeni Spor Salonu'nda yapıldı.

Okul Sporları Küçük Kızlar Taekwondo İl Birinciliği Yapıldı

Yeni Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Taekwondo İl Birinciliği'nde merkez ve ilçe okullarından gelen öğrenciler mücadele etti.

İl Birinciliğinde Dereceye Giren Öğrenciler Belli Oldu

Müsabakalar sonucunda farklı sıkletlerde dereceye giren öğrenciler şu şekilde sıralandı:

Dereceye Giren Öğrencilerin Listesi

27 kiloda 1. olan Elif Beren Ayak'ın yanı sıra 2. olan Ravza Gül Çalış ve 3. olan Erva Karaoğlan ile 4. sırada yer alan Defne Orhan; 30 kiloda 1. olan Merve Üçok ve 2. sıradaki Elif Sena Yıldızhan; 33 kiloda 1. olan Asuman Aksoy ve 2. olan Ranagül Karaduman, 3. olan Evrin Buğlem Geldi ve 4. olan Ceylin Naz Kahraman; 36 kiloda 1. olan Beren Demirel, 2. sırada Zeynep Sude Tosun, 3. olan Esma İrem Aktar ve 4. sırada Elif Erva Gödek; 40 kiloda 1. olan Güldeniz Berra Atan, 2. sırada Türkan Belinay Eraltan, 3. olan Aybike Hümeyra Gürel ve 4. olan Zeynep Eker; 45 kiloda 1. olan Şura Eker ve 2. olan Feyza Kazancı; 50 kiloda 1. olan Elvin Didem Çiftçi, 2. olan Gökçe Kaya, 3. olan Nihal Özsaraç; 57 kiloda 1. olan Ecrin Yazkan ve 2. olan Yağmur Hardal; 57+ kiloda ise 1. olan Ayşegül Keleş, 2. olan Yaren Özdemir, 3. olan Mira Beren Yılmaz ve 4. olan Elif Eğribey dereceye giren isimler arasında yer aldı.