Galatasaray, Süper Lig'de 24. Şampiyonluğunu Konya'da İlan Etti

Galatasaray, Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek 24. şampiyonluğunu ilan etti. Icardi'nin 2 golüyle galip gelen sarı-kırmızılılar, çifte sevinç yaşadı.

Galatasaray Süper Lig Şampiyonluğunu Konyaspor Mağlubiyetiyle Kutluyor!

Galatasaray, Süper Lig'deki son karşılaşmasında Konyaspor'u 3-1 yenerek 24. şampiyonluklarını ilan etti ve büyük bir sevinç yaşadı.

Taraftarlar, takımın bu başarısıyla gurur duyarken, teknik direktör ve futbolcular da uzun bir sezonun ardından hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Galatasaray, ligde gösterdiği üstün performansla şampiyonluğa ulaşırken, taraftarlar da stadı şenlendiren coşkulu kutlamalarla galibiyeti kutladılar. Şimdi gözler, gelecek sezonun başarısına odaklanırken, Galatasaray camiası bu mutlu günlerin tadını çıkarmaya devam ediyor.

Galatasaray, Icardi ve Berkan Kutlu'nun golleriyle Zafere Ulaştı!

Sarı-kırmızılılar, Icardi'nin 2 golü ve Berkan Kutlu'nun attığı bir golle galip gelirken, Konyaspor'un tek golü Prip'ten geldi.

Maç boyunca etkili bir performans sergileyen Galatasaray, Icardi'nin 2 golü ve Berkan Kutlu'nun attığı golle sahadan galibiyetle ayrıldı. Konyaspor ise tek golünü Prip ile bulabildi. Galatasaray, bu sonuçla taraftarlarını sevindirirken ligdeki iddiasını sürdürmeye devam etti.

Galatasaray Çifte Kupa Sevincini Yaşadı, Rekorlar Kırarak Şampiyon Oldu!

Fenerbahçe'nin hükmen mağlup edilmesinin ardından Süper Kupa'yı kazanan Galatasaray, lig şampiyonluğunu da elde ederek çifte sevinç yaşadı ve Okan Buruk yönetiminde 17'de 17 yaparak bir rekor kırdı.