Çorum'da TDF Yaz Temel Dağcılık Eğitimleri Başladı

Çorum'da Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Yaz Temel Dağcılık Eğitimleri, 10 sporcuyla başladı. Eğitim TDF kıdemli antrenörü Dr. Öğr. Üyesi Zafer Doğru tarafından veriliyor. Çorum Dağcılar Birliği Başkanı Elif Erdem, eğitimlerin yeni dağcılar yetiştireceğini ve Çorum'un tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti.

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Yaz Temel Dağcılık Eğitimleri Çorum'da Başladı

Çorum Dağcılar Birliği'nin liderliğinde, Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından düzenlenen Yaz Temel Dağcılık Eğitimleri, Çorum'da ilk kez başladı.

10 Sporcunun Katıldığı Bir Haftalık Eğitim

Bir hafta sürecek olan eğitime 10 sporcu katılıyor ve eğitim, TDF kıdemli antrenörü aynı zamanda Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Zafer Doğru tarafından veriliyor.

Çorum Dağcılar Birliği Başkanı'ndan Açıklama

Çorum Dağcılar Birliği Başkanı Elif Erdem yaptığı açıklamada, "Eğitimler ve ilerleyen süreçte gerçekleştireceğimiz faaliyetler ile yeni dağcılar, sporcular ve eğitimli arama kurtarma personelleri yetiştireceğiz. Çorum'da dağcılık sporunun gelişmesiyle birlikte memleketimizin tanıtımına da katkı sağlayacağız. Çorum Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Müdürümüz Cemil Çağlar'a toplantı salonlarının tahsis edilmesindeki desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Gelecekte planladığımız yeni eğitimlerimizle devam edeceğiz" dedi.