Çorum'da Fenerbahçeliler Derneği 'Resmiyet Kazandı!

Çorum Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un elinden resmiyet belgesini alarak, Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde düzenlenen toplantıda diğer derneklerle iletişimi ve iş birliğini artırmayı hedefliyor.

Çorum Fenerbahçeliler Derneği Resmiyet Kazandı

Çorum Fenerbahçeliler Derneği, resmiyet kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Dernek Başkanı Cumhur Sevinç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'tan resmiyet belgesini aldı ve bu önemli adımı attı.

Fenerbahçe Kulübü'nün yurt içi ve yurt dışındaki dernekleri toplantısı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde gerçekleştirildi.

Çorum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cumhur Sevinç de bu önemli toplantıya katılarak dernekler arasındaki iletişimi güçlendirmeye katkı sağladı.

Toplantıda, dernekler arasındaki iş birliğini artırmak amacıyla bilgi paylaşımı yapıldı ve yaklaşık 200 dernek başkanı ve yöneticisinin katılımıyla verimli bir etkileşim gerçekleşti.

Toplantı, Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Rıfa Perahya'nın açılış konuşmasıyla başladı ve Başkan Ali Koç ile yönetim kurulu üyeleri, derneklerin karşılaştığı sorunları dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.

Fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantı sonunda resmiyet kazanan derneklere belgeleri takdim edildi ve Çorum Fenerbahçeliler Şube Başkanı Cumhur Sevinç, gelecek çalışmalarının daha da güçlenerek devam edeceğini vurgulayarak heyecanlarını dile getirdi.