Çorum FK, Bolu kampını tamamlayarak üç günlük izne çıkıyor

Çorum FK, Bolu'daki kampı tamamlayarak üç günlük izne çıkacak. Yapılan çift kale maçta sakat futbolcular dışında tüm oyuncular katıldı. Takım, kampı yenileme çalışmasıyla tamamlayacak.

Çorum FK, Bolu Kampını Tamamlayarak Üç Günlük İzne Çıkacak

Çorum FK, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Bolu'da sürdürürken bu sabah gerçekleştireceği antrenmanla kamp sürecini noktalayacak ve üç günlük bir izne ayrılacak.

Kendi tesislerinde 9 günlük bir ilk etap çalışmasının ardından 12 Temmuz'da Bolu Koru Otel'de ikinci etap kampına başlayan Çorum FK, bu sabah yapacağı antrenmanla bu etapta son çalışmasını gerçekleştirecek.

Dün hazırlık maçı için rakip bulamayan takım, akşam saatlerinde otel sahasında kendi arasında çift kale maç yapma kararı aldı; sakatlıkları devam eden Zargo Toure, Atakan Cangöz, Thomas ve Atakan Akkaynak dışındaki tüm futbolcular katılırken, Tunahan Ergül ise ayrı bir şekilde çalıştı.

Çift kale maçı kenardan izleyen Teknik Direktör Serkan Özbalta, futbolcuları sık sık uyararak yaptıkları çalışmaları yakından takip etti.

Tempolu geçen çift kale maçın ardından, takım bu sabah gerçekleştireceği yenileme çalışması ile Bolu kampını tamamlayacak ve üç günlük iznin ardından 29 Temmuz Pazartesi günü Çorum'da tekrar bir araya gelerek lig hazırlıklarına devam edecek.