Ahlatcı Çorum FK, Bodrum FK karşılaşmasına azimle hazırlanıyor

Ahlatcı Çorum FK, Bodrum FK ile yapacağı maç için büyük bir azimle hazırlanıyor. Takım, karşılaşmada en iyi performansı sergilemek ve galibiyet için mücadele etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ahlatcı Çorum FK, Bodrum FK Rövanş Maçı Hazırlıklarına Hız Kesmeden Başladı

Ahlatcı Çorum FK, Bodrum FK rövanş maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kırmızı Siyahlı takımın dün tesis sahasında yaptığı antrenmana tüm futbolcular katıldılar. Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetimindeki çalışma öncesinde futbolcularla bir toplantı yaparak Bodrum maçını değerlendirdi ve aynı inanç ve hırsla rövanş maçına kendilerini hazırlamalarını istedi.

Özbalta: "İnançla Rövanş Maçına Hazırlanıyoruz"

Takımın ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu belirten Özbalta, aynı inançla rövanş maçında istedikleri sonucu alacaklarına inandığını söyledi. Çalışmada maçta forma giyen futbolcular kısa bir yürüyüş yaparak antrenmanı tamamlarken, oynamayan ve az süre alanlar ise yarı sahada oyun formatında maç yaparak çalışmayı tamamladılar.

Bodrum Programı Belli Oldu

Çorum FK’nın Bodrum maçı seyahat programı da belli oldu. Kırmızı Siyahlı takım bugün sabah yapacağı antrenmanla Çorum etabını tamamlayacak. Kırmızı Siyahlı takım saat 15’da tesislerden Ankara’ya hareket edecek. Esenboğa Havaalanı'ndan 14.45 uçağı ile Milas-Bodrum Havaalanı'na inecek takım, kalacağı otele geçecek. Yarın Bodrum’da yapacakları antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak olan kırmızı siyahlı takım, maçın ardından ise 23.10 uçağı ile Bodrum’dan Ankara’ya uçacak, oradan karayolu ile Çorum’a dönecek.