Sungurlu AK Parti İlçe Başkanlığı Görevinde Devir Teslim Töreni

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığı'nda görev değişikliği! Gökhan Kalınsazlıoğlu'nun yerine Alaattin Enes Özdemir getirildi. Devir teslim törenine yoğun katılım oldu.

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığı'nda Yeni Başkan Göreve Başladı

Yaş haddinden dolayı görev süresi dolan Gökhan Kalınsazlıoğlu, yeni Başkan Alaattin Enes Özdemir'e görevini devretti.

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen devir teslim törenine 27.

Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili ve İl Koordinatörü Bahar Ayvazoğlu, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, MKYK Üyesi Sümeyye Esenyel, İlçe Başkanı Nuh Aluç, Kadın Kolları Başkanı Neşe Tokatlı, AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Onur Civan ve partililer katıldı.

Bahar Ayvazoğlu, “Görevi devralan Alaattin Enes Özdemir'i tebrik ediyor, Gökhan Kalınsazlıoğlu ve ekibine yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

İlçe Başkanı Nuh Aluç riyasetinde gerçekleştirilen toplantıda bir kez daha gördük ki, bu kadrolarda yetişmek, bu kadrolarda çalışmak vefa işi, inanç meselesi ve aidiyet şuuru demek.

Sungurlu’da fazlası var.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da, “Görevi devreden Gökhan Kalınsazlıoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bayrağı devralan Alaattin Enes Özdemir'e başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. İl Başkanı Murat Günay ise, “Gökhan'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Alaattin Enes'e yeni görevinde muvaffakiyetler dilerim.” şeklinde konuştu.

Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Enes Özdemir, “AK Parti bizim için bir ekmek kapısı değil, gönül verdiğimiz, gönüllendiğimiz kapıdır.

Ülkemize borcumuz var, bunu ödemek için yürüyeceğiz!

Biz bu derdin dertlisiyiz..!

Şanlı ak gençlik bayrağını daha yükseklere taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Gökhan Kalınsazlıoğlu ise, “Gençlik kolları bayrağını her zaman daha yükseklere taşımaya gayret ettik.

Beni her daim destekleyen genç kardeşlerime ve başkanlarıma teşekkür ederim.

Görevi devrettiğim Alaattin Enes Özdemir'e başarılar diliyor, bu sancağı daha yükseklere taşıyacağına inanıyor ve üstün başarılar diliyorum.”