Çorum Valisi Uğurludağ'da İncelemelerde Bulundu, Yatırımları İnceledi ve Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Uğurludağ ilçesinde yapılan incelemelerin ardından yatırımlar hakkında bilgi aldı ve şehit ailesini ziyaret etti.

Çorum Valisi Zülkif Dağlı Uğurludağ İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Uğurludağ ilçesindeki ziyaretler kapsamında Bayat Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı'yı ziyaret ederek, ilçedeki yatırımlar hakkında detaylı bilgi aldı.

Uğurludağ Ortaokulu'nda kamu kurumlarının temsilcileriyle bir araya gelen Vali Dağlı, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun'u da ziyaret eden Dağlı, Torun'a yeni dönemdeki projeleri için başarı dileklerini iletti.

Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Vali Dağlı, gençlerle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinledi.

1996 yılında şehit olan Jandarma Er Cengiz Kırman'ın Kırköy köyündeki ailesini ziyaret eden Dağlı, şehitlerin fedakarlıklarını unutmadıklarını belirterek aileye desteklerini iletti.

Ziyaret sırasında şehitlerin ruhları için dualar edildi ve ailenin ihtiyaçları konusunda gerekli çalışmaların yapılacağı bildirildi.