AK Parti Milletvekili Yusuf Ahlatcı, İlçe Belediye Başkanlarını TBMM'de Ağırladı ve Çalışma Planlarını Değerlendirdi

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, ilçe ve belde belediye başkanlarını TBMM'de ağırladı. Yerel hizmetleri daha kaliteli hale getirmek için iş birliği vurgusu yaptı. (160 karakter)

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanlarını TBMM'de Ağırladı

AK Parti Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Yusuf Ahlatcı, çeşitli ilçe ve belde belediye başkanlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuk etti.

Toplantılar sırasında belediye başkanlarıyla yapılacak işbirlikleri değerlendirildi.

Belediye Başkanı Dr.

Halil İbrahim Aşgın, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Boğazkale Belediye Başkanı Adem Özel, Laçin Belediye Başkanı Mustafa Toydemir ve Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ile bir araya gelen Yusuf Ahlatcı, başkanların ihtiyaçlarını dinleyerek yapılacak işler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yerel seçimler sonrasında AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hizmete odaklandıklarını belirten Ahlatcı, belediye başkanlarının çalışmalarına destek vererek yerel düzeyde vatandaşların daha iyi hizmet almasını sağlamak istediklerini dile getirdi. İl ve ilçe belediyelerin taleplerini en kısa sürede karşılamak için gerekli adımları attığını vurgulayan Ahlatcı, “Çorum’da birlikte çalışarak gayret gösterecek ve projelerimizi hızlı bir şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)