AK Parti Milletvekili Ahlatcı, Çorum'daki dolu felaketiyle zarar gören köyleri ziyaret etti

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Mecitözü ilçesinde dolu zararı gören köyleri ziyaret ederek muhtar ve köy sakinlerinin sorunlarını dinledi ve desteklerini dile getirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Mecitözü İlçesinde Zarar Gören Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, son günlerde Mecitözü ilçesinde meydana gelen dolu yağışı sonucunda zarar gören köyleri ziyaret etti.

Milletvekili Ahlatcı, Köy Muhtarları ve Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Milletvekili Ahlatcı, Elvançelebi, Bekişler, Güngörmez, Fındıklı, Akçakoyun, Köprübaşı, Söğütyolu, Alören, Elmapınar, Beyözü, Sarıhasan, Çitli, Tanrıvermiş, Pınarbaşı, Işıklı, Sülüklü ve Köseeyüp köylerine ait muhtarlar ve köy sakinleri ile bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinledi. Ahlatcı, "Buradayım, hemşehrilerimin sıkıntılarını yerinde görmek ve onlara yardımcı olmak için. Şehrimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin ve köylerimizin emrinde olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum" dedi.

Çiftçiler ve Tarım İşçilerinin Yanında Olduklarını Belirtti

Ahlatcı, ziyaret sırasında köy muhtarlarının taleplerini not alarak, "Bu taleplerin ve sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Hemşehrilerimizin huzuru için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Tarım ve hayvancılık konularında çiftçilerimizin yanındayız, taleplerini meclise taşıyacağız ve somut çözümler üreteceğiz" şeklinde konuştu.

Toplum İçin El Ele Çalışacaklarını Vurguladı

Milletvekili Ahlatcı, daha iyi bir Çorum için birlikte çalışacaklarını vurgulayarak, "Vatandaşlarımız, boş boş konuşanlara değil, vatandaşların sorunlarıyla ilgilenen ve hizmet sunan kişilere odaklanmalıdır. Bu gerçeği çok açık bir şekilde görmektedirler" dedi.