Çorum'da 18 Yıl Hapis Yattıktan Sonra Hırsızlık Yapan Tahliye Olan Kişi Yakalandı

Çorum'da 18 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan kişi, 5 ayrı adresten hırsızlık yaparken yakalandı. Gözaltına alındı, ifade için polis merkezine götürüldü.

Çorum'da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Çorum'da 18 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 2 ay önce tahliye olan bir kişi, 5 ayrı adresten hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalandı.

Şehir merkezinde Kale, Bahçelievler ve Gülabibey mahallelerindeki 5 adresten 22 Ağustos - 14 Eylül tarihlerinde gerçekleşen hırsızlık ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti ve şüphelinin G.

S. (37) olduğunu tespit etti.

G.

S'nin, Amasya'dan Çorum'a seyahat ettiği şehirlerarası otobüs, Çorum Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önündeki kontrol noktasında durduruldu.

Yapılan aramada, G.

S'nin üzerinde suç geliri olarak değerlendirilen 11 bin 240 lira nakit para ve çalıntı cep telefonları bulundu. Şüphelinin evinde yapılan aramada ise saatler, çantalar, kolyeler, küpeler, bilezikler, telefonlar, tabletler, televizyonlar, ütüler, dürbünler, tespihler, kadın iç çamaşırları gibi birçok eşya ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü. Şahsın 18 yıl hapis yattığı ve 2 ay önce serbest bırakıldığı belirlendi.