Çorum Yetiştirme Yurdu'ndan Geleneksel 6. Yurt Kardeşliği Pikniği!

Çorum Yetiştirme Yurdu'ndan ayrılanların düzenlediği Yurt Kardeşliği Pikniği, 11 Ağustos Pazar günü Sıklık Tabiat Parkı'nda yapılacak. Etkinliğe yurt içi ve yurt dışından katılım olacak.

Çorum Yetiştirme Yurdu'ndan Ayrılanların Geleneksel Yurt Kardeşliği Pikniği 6. Kez Düzenlenecek

Çorum Yetiştirme Yurdu'ndan ayrılanların geleneğe dönüştürdüğü Yurt Kardeşliği Pikniği'nin altıncısı, 11 Ağustos Pazar günü yapılacak. Bu geleneksel etkinliğe Çorum ve diğer şehirlerden, hatta yurtdışından birçok Yurt Kardeşi, eşi ve çocuğuyla katılacak. Piknik, 11 Ağustos 2024 Pazar günü 8.00-18.00 saatleri arasında Sıklık Tabiat Parkı'nda gerçekleşecek.

Etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, “Bu yıl altıncısını düzenleyeceğimiz etkinlikte bir araya gelerek, yemek ve eğlenceyi coşkulu bir kalabalıkla kutlamayı hedefliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Çorum, misafirperverliğini en üst seviyede sergileyecek. Pikniğin organizasyonunda emeği geçen Sevgi Yıldız, Ramazan Yıldız, Ercan Püsgüllü ve Hayri Şenöz ile etkinliğe maddi destek sağlayan yardımseverlere teşekkür ediyor, herkese iyi eğlenceler diliyoruz” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)