Çorum Belediyesi, "Temiz Şehir Çorum" sloganıyla gece gündüz temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Çorum Belediyesi, "Temiz Şehir Çorum" sloganıyla gece gündüz yol kenarları ve kaldırımlarda temizlik çalışmalarına devam ediyor. Belediye, şehri temiz ve düzenli tutmak için yoğun bir çaba sarfediyor.

Çorum Belediyesi Temizlik Ekipleri, Çevreyolu Bulvarında Detaylı Temizlik Çalışmalarına Devam Ediyor

Çorum Belediyesi ekipleri, çevreyolu bulvarında yol kenarları, kaldırımlar, köprülü kavşak alt kısımlarında ot biçme ve detaylı temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

“Temiz Şehir Çorum” Sloganıyla Yürütülen Temizlik Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Çorum Belediyesi, temizlikte sahip olduğu markayı daha üst seviyelere taşımak amacıyla “Temiz Şehir Çorum” sloganıyla gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın: “Temizlik Ekiplerimiz 7/24 Görev Başında”

Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çevre Yolu Bulvarı’nda yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirirken, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Temiz Şehir Çorum” sloganıyla 7/24 görev başında olduklarını belirterek, “Belediyemizin yüz akı işlerinden biri temizlik. Çorum’un her bir köşesini temiz ve düzenli tutabilmek adına ekiplerimiz gün boyunca çalışmaktadır. Sokakları, parkları, caddeleri temizlemek ve çöpleri toplamak için titizlikle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.