Çorum Barosu'nda Turan Kalıpcı, yeniden başkan seçildi!

Çorum Barosu'nun Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Av. Turan Kalıpcı 302 oy alarak yeniden seçildi. Rakibi Ercan Daşdan ise 167 oyda kaldı.

Çorum Barosu Olağan Genel Kurul Toplantısında Yeniden Başkanını Seçti

Çorum Barosu’nun Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda mevcut başkan Av. Turan Kalıpcı, 302 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi.

Rakibi Ercan Daşdan ise 167 oyda kalarak başkanlık şansını kaybetti.

Genel kurul, Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti ve ilk oturumda divan üyeleri belirlendi.

Divan başkanlığını Av. Haşim Ahlatcı yürütürken, diğer üyeliklere Feyza Akçakaya, Yavuz Bahadır Buğdalı ve Berkay Dolu seçildi.

Genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından gelir, gider bilançoları, faaliyet ve denetim raporlarının okunup ibra edilmesiyle devam etti.

Dilek ve temenniler bölümünde ise başkan adaylarından Av. Turan Kalıpcı ve Özer Akpınar selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi.

Seçimlerin yapıldığı genel kurulun ikinci oturumunda tekrar başkan seçilen Av. Turan Kalıpcı'ya destek büyük oldu.

Çorum Barosu Yönetim Kurulu'nda Kalıpcı'ya Av. Filiz Gözübüyüklü, Avni Zafer Yamaner, Can Arslan Kayalar, Bekir Çetin, Tuğrul Damar, Gamze Gizem Abuhanoğlu, Feyza Dugan, Av. Özge Nur Koyuncu, Abdulbaki Kartancı ve Burçak Taşdemir Kutu eşlik edecek.

Disiplin Kurulu Üyelikleri ise Adem İşli, Elif Canbolat Göktepe, Av. Özlem Oral, Yunus Emre Özdemir ve Kübra Kazancı Tosun'dan oluşacak.

Denetleme Kurulu ise Adem Oğuzhan Kaya, Av. Cengiz Ayvaz ve Av. Buket Tuncel Doğan'dan oluşurken Türkiye Barolar Birliği delegeliğine Neslihan Boyabatlı, Av. Ekrem Sülük ve Av. Vahap Uz seçildi.