Çorum'da 50 Bin Çocuğa Ulaşılan Yaz Kursları Kapanış Programı Gerçekleştirildi

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Yaz Kur'an Kursları'nın kapanış programında 50 bin çocuğa ulaştıklarını belirterek geleceğe yatırım yapacaklarını vurguladı.

Çorum Valisi Dr. Zülkif Dağlı: "Çocuklarımız Geleceğimiz, Onlara Yatırım Yapmaya Devam Edeceğiz"

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Müftülüğü, Gençlik ve Spor ile Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından düzenlenen kurslar kapsamında 50 bin çocuğa ulaşıldığını belirterek, geleceğe yapılan bu yatırımların devam edeceğini vurguladı.

İl Müftülüğü Tarafından Yürütülen Yaz Kur'an Kursları Son Buldu

Çorum İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur'an Kursları, milli ve manevi değerlerin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle desteklenerek Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "Kapanış Programı" ile tamamlandı.

Vali Dağlı: "Geleceğimizi İnşa Etmek İçin Çocuklarımıza En İyi Eğitimi Vermeliyiz"

Programda konuşan Vali Dağlı, çocukların geleceği için çalışmaya devam edeceklerini ve onların eğitimlerine, sosyal etkinliklere verdiği önemi vurgulayarak, 93 bin öğrencinin bulunduğu ilde 50 bin çocuğa ulaşmanın önemine dikkat çekti.

Çocuklarımızın sportif ve sosyal gelişimlerini desteklemek adına yapılan bu tür faaliyetlerin önemini vurgulayan Vali Dağlı, ailelere de çocuklarına verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım ise, ilk etapta 813 noktada başlatılan kursların talep doğrultusunda 923'e çıktığını belirterek, çocuklara değerler eğitimi yanında sosyal ve sportif etkinliklerle destek verdiklerini dile getirdi.

Programa katılan diğer isimler arasında Belediye Başkan Vekili Zübeyir Tuncel, Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de yer aldı.